Grahovac otpao, Kolumbijac pred potpisom ugovora

Grahovac otpao, Kolumbijac pred potpisom ugovora

Kadrovska križaljka još uvijek nije riješena.

Matjaž Kek još uvijek ne zna koga sve može očekivati u svojoj svlačionici. Zadnjih par dana je stvarno bilo burno u uredu sportskog direktora Srećka Juričića koji nastavlja bjesnomučno tražiti igrače za Rijeku. Uspio je vratiti Marina Leovca u Rijeku te tako vrlo vjerojatno i izliječiti bolnu lijevu stranu Kekova sastava. Međutim, zato mu je iz ruku iskliznuo veznjak Astane, Srđan Grahovac, koji je sam izašao medije s demantijem odlaska u redove riječkog prvaka:

O Rijeci sam i ja čitao na nekim portalima i to je to. Upravo čitam jednog od njih da trener nije računao na mene u sezoni gdje sam za devet mjeseci odigrao skoro 40 utakmica, postigao osam golova i tri asistencije! Imam još dvije godine ugovora sa Astanom i spremam se za utakmicu protiv Sportinga iz Lisabona u Europskoj ligi.

Ako neće Bosanac, onda hoće Kolumbijac. Aristoteles Romero spominjao se u kombinacijama prije nekoliko tjedana, ali tada se činilo da on nije ono što Kek traži. Međutim, prema zadnjim informacijama ipak se čini kako je Rijeka odlučila u svoje redove dovesti talentiranog Romera. Međutim, trebaju paziti jer vremena je sve manje i manje.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.