Grci se boje Kockastih: “Opasnost prijeti sa svih strana”

Grci se boje Kockastih: “Opasnost prijeti sa svih strana”

Press konferenciji ususret dvoboju prisustvovali su grčki izbornik Skibbe i stožerni branič Sokratis.

Foto: Twitter

Grčka je u Hrvatsku stigla ranije od svih očekivanja, u srijedu je već prijepodne čekala prijevoz na aerodromu dr. Franje Tuđmana u opuštenoj atmosferi i s manje robe nego što je bilo očekivano.

Čini se kako je prohladno vrijeme u Zagrebu jedino što je Grke ususret dvoboju na Maksimiru iznenadilo, a na press konferenciji pokazali su možda i presamouvjereni gard. Hoće li im se obiti o glavu, vidjet ćemo.

“Ne smijemo ostaviti prostor hrvatskim igračima jer mogu biti jako opasni. Opasnost prijeti sa svih strana. Hrvatska ima opasne napadače i veznjake, opasna je i u skok igri jer ima nekoliko visokih igrača, a može biti nezgodna i u prekidu. Međutim, ima i svojih slabih strana”, kazao je grčki izbornik Michael Skibbe koji o slabim stranama nije htio.

“Nadamo se dobrom rezultatu, bilo bi lijepo zabiti pogodak u prvoj utakmici. Bilo bi lijepo nastupiti na Svjetskom prvenstvu i igračima i meni kao treneru. Zbog toga smo svi dodatno motivirani”, zaključio je Nijemac na klupi Helena, dok je njihov stožerni branič Sokratis unatoč ozljedi poručio.

“Puno mi znači što sam ovdje, želio bih igrati. Bolje mi je, ali još uvijek osjećam bolove. Vidjet ćemo nakon današnjeg treninga. Tada ćemo odlučiti hoću li igrati”, kazao je stoper Borussije Dortmund odaslavši hvalospjeve na račun Kockastih.

“Hrvatska ima niz odličnih igrača. O Luki Modriću svi sve znaju, ali svaka momčad ima slabosti. Presudit će koja će momčad imati dobar ili loš dan”, zaključio je upitni gostujući branič.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.