Grčka na sto muka! Na Maksimiru bez pola obrane?

Grčka na sto muka! Na Maksimiru bez pola obrane?

Sokratis Papastathopoulos zbog ozljede je upitan za sutrašnju utakmicu između Hrvatske i Grčke u sklopu dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

foto: http://www.skysports.com

Nakon što je grčka nogometna reprezentacija ostala za utakmicu na Maksimiru bez Kostasa Manolasa zbog kršenja pravila fair-playa od strane FIFA-e, upitan je nastup drugog stupa grčke obrane.

Naime, Sokratis Papastathopoulos zbog ozljede je upitan za sutrašnju utakmicu između Hrvatske i Grčke u sklopu dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. 29-godišnji branič Borussije Dortmund nije siguran hoće li se uspjeti oporaviti od ozljede za veliki dvoboj.

“S obzirom na stanje moje ozljede, mogu reći da se sada osjećam nešto bolje, ali i dalje osjećam bolove. Stvarno želim igrati u ovoj utakmici, puno bi mi značio nastup u ovako važnom dvoboju, ali vidjet ćemo kako će se odviti naš zadnji trening pa ću s trenerom zajedno odlučiti hoću li nastupiti protiv Hrvatske. Da, postoji velika mogućnost da me sutra i ne bude na terenu” rekao je Papastathopoulos.

Pohvalio je hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali istaknuo da ima slabosti koje Grčka želi iskoristiti.

“Hrvatska je prepuna odličnih igrača. O Luki Modriću ne trebamo niti pričati, o njemu se sve zna. No, obje momčadi imaju i svojih slabosti, tako da bi baš to moglo odlučivati o plasmanu u Rusiju. Tko će u datom trenutku imati dobar ili loš dan, pa tko će u nekim trenucima imati i više sreće”, zaključio je Sokratis.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.