Grčki izbornik ljut na FIFA-u: “Ponekad donesu posebne odluke”

Grčki izbornik ljut na FIFA-u: “Ponekad donesu posebne odluke”

Michael Skibbe ljut je zbog odluke FIFA-e da suspendira najboljeg grčkog stopera Kostasa Manolasa.

Foto: Twitter

Iako se Hrvatska u posljednjih nekoliko dana susrela s brojnim ozljedama, Grčka i Michael Skibbe u još su većim problemima. Izbornik hrvatskog protivnika u dodatnim kvalifikacijama ne može računati na Petrosa MantalosaAnastasiosa Donisa i Kostasa Manolasa, a upitna su još dva igrača.

“Definitivno imamo problema, igramo protiv Hrvatske, jako dobre momčadi sa dobrim igračima. Posebno su jaki u veznom redu i u napadu, zbog toga nas čeka velika borba. Nama su u ovom trenutku upitni Sokratis i Torosidis, a dva igrača koja su se teško ozlijedila, Donis i Mantalos, definitivno neće biti s nama”, kazao je Skibbe koji je ljut na FIFA-u zbog suspenzije Manolasa koji se u dvoboju protiv Gibraltara namjerno čistio kartona.

“Uz to imamo problem i zbog Manolaseve kazne. Ponekad FIFA donese neke “posebne” odluke, a ovo je upravo takva odluka, “posebna”. Nisam imao pojma da su to odlučili. Vodili smo protiv Cipra 2-1, a u posljednjim sekundama tih utakmica, izbornici svih momčadi su govorili svojim igračima da zarade žute kartone. Svi su odugovlačili, pa tako i Manolas – dobio je žuti i nije igrao protiv Gibraltara. I onda ga FIFA nakon četiri tjedna odluči kazniti zbog nečega što rade svi igrači. To nije u redu”, zaključio je Nijemac.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.