Grčki mediji ga pokopali, ali Skibbe smatra da nije sve izgubljeno!

Grčki mediji ga pokopali, ali Skibbe smatra da nije sve izgubljeno!

Pred novinare je izašao grčki izbornik Nijemac Michael Skibbe te, na čuđenje svih prisutnih, izrazio veliki optimizam.

foto: www.heraldsun.com.

Od 20:45 hrvatska nogometna reprezentacija na stadionu Georgios Karaiskakis igra uzvratnu utakmicu dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Iz Zagreba Vatreni nose vrijednu pobjedu (4:1), ali treba izdržati 90 minuta užarene atmosfere na grčkom terenu.

Grčka javnost pokopala je svoju reprezentaciju koja je posljednjih godina s tri razlike pobijedila jedino slabašni Gibraltar. Stoga se na plasman Grčke u Rusiju gleda kao na nogometno čudo.

Pred novinare je izašao grčki izbornik Nijemac Michael Skibbe te, na čuđenje svih prisutnih, izrazio veliki optimizam. Smatra da nije sve izgubljeno.

“Naravno da ćemo promijeniti naš stil igre zbog rezultata. S obzirom kako je završila prva utakmica moramo to napraviti. Ali ne mogu vam reći detalje našeg plana, jedino znam da će biti teško. Imamo još 90 minuta i moramo dati sve najbolje što možemo”, rekao je Skibbe te tako najavio ofenzivu na Hrvate.

“Pokazat ćemo svima da možemo igrati napadački, i to dobro. To nije jednostavno i trebamo biti na pravoj razini kako bismo sve zamišljeno sproveli na terenu.”

Pred njemačkog stručnjaka došlo je pitanje od strane grčkih medija koje mu nije najbolje sjelo. Naime, medije je zanimalo misli li da je to njegova zadnja utakmica na klupi grčke repezentacije. Međutim, u skladu s okolnostima, takvo pitanje je bilo neizbježno.

“Mislim da neću otići, ali sve ćemo vidjeti.”

Skibbe je najavio velike promjene za uzvrat.

“Neki igrači će biti novi, ali ne mogu vam reći koliko niti njihova imena.”

Grčke medije je ponovno zanimalo što je otišlo po krivu na Maksimiru.

“Ponovit ću to po posljednji put. Dva su pogotka pala iz naših pogrešaka. Pokušat ćemo sve da nam se to ne dogodi u nedjelju”, zaključio je grčki izbornik.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.