Griezman, Ghoulam, Lucas i Umtiti na Mourinhovoj siječanjskoj šoping listi

Griezman, Ghoulam, Lucas i Umtiti na Mourinhovoj siječanjskoj šoping listi

Mourinho bi mogao potrošiti u siječnju na pojačanja više od 100 milijuna funti.

standard.co.uk

Nakon što je proveo dobar dio prosinca žaleći se da klub nema dovoljno novca za transfere i kako ne voli siječanjski prijelazni rok, menadžer Manchester Uniteda, Jose Mourinho, će usprkos svemu koristiti ili barem namjerava koristiti zimski prijelazni rok za dovođenje mnogih i to skupih igrača.

Prvi na listi na Antoine Griezmann kojem će Mourinho ponuditi plaću od 300 000 funti tjedno kako bi ga uvjerio da je igranje na Old Traffordu i na otoku isplativije i privlačnije od igranja u Barceloni koja također pokazuje interes za napadača Atletico Madrida. Slijedeći logiku Guardiole kojega je Mourinho optužio da troši na bekove količinu novca koja se inače troši za napadače, portugalski menadžer će ponuditi Napoliju 53 milijuna funti za lijevog beka Faouzija Ghoulama radije nego da dobije otkaz.

Sljedeći na šoping listi je  Lucas Moura iz PSG-a s kojim su po svemu sudeći već otvorili pregovore a transfer bi mogao iznositi oko 40 milijuna funti, a zatim dolazi na red i Barcelonin branič  Samuel Umtiti za kojeg je Mourinho spreman izdvojiti oko 50 milijuna funti. Bit će to zanimljiv transfer siječanj za ManU.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.