Griezmann ne ide u Barcelonu! Kopirao LeBrona i dramu uživo

Griezmann ne ide u Barcelonu! Kopirao LeBrona i dramu uživo

Odlučio sam ostati, rekao je Griezmann u emisiji koja je podsjećala na sličnu objavu najboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa iz 2010. kad je najavio odlazak iz Clevelanda u Miami.

Foto: UEFA Europa League / Facebook

Napadač francuske nogometne reprezentacije Antoine Griezmann (27) u četvrtak je u emisiji “La Decision” na televizijskoj postaji “Movistar Plus” objavio kako neće napustiti Atletico i karijeru nastaviti u Barceloni iako se taj transfer smatrao gotovim.

“Odlučio sam ostati u Atleticu.” izjavio je 27-godišnji Griezmann u emisiji koja je podsjećala na sličnu objavu najboljeg košarkaša današnjice LeBrona Jamesa iz 2010. godine koji je u televizijskoj emisiji  “The Decision” objavio svoj odlazak iz Clevelanda u Miami.

U završnici prošle sezone špekuliralo se kako će Griezmann napustiti Atletico i karijeru nastaviti u Barceloni koja je za ovog sjajnog napadača bila spremna izdvojiti 100 milijuna eura.

No, Grizemann, koji je u prethodne četiri sezone u dresu Atletica postigao 112 golova u 209 utakmica, odlučio je ipak ostati u “crveno-bijelima” s kojima ima ugovor do 2022. godine.

Očekuje se kako će mu Atletico morati povećati plaću na 20-ak milijuna eura godišnje.

www.24sata.hr/sport

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.