Mandžukićev partner u napadu Atletica odbio ponudu Barcelone

Mandžukićev partner u napadu Atletica odbio ponudu Barcelone

Francuski reprezentativac i partner našeg Marija Mandžukića u vršku napada Atletico Madrida Antoine Griezmann otkrio je kako je u sezoni 2009/2010. odbio ponudu Barcelone...

Antoine Griezmann/Foto: commons.wikimedia.org - Anish Morarji

Suigrač Marija Mandžukića u madridskom Atleticu Antoine Griezmann otkrio je kako je prije pet godina na stolu imao ponudu Barcelone, no katalonskom se klubu nije želio priključiti budući da bi igrao za njihovu drugu momčad.

Dvadesettrogodišnjak je na Vicente Calderon pristigao prošle godine iz Real Sociedada, kojemu je u sezoni 2009/2010. pomogao u povratku među elitno španjolsko nogometno društvo. Upravo je njegov doprinos Sociedadovu ulasku u Primeru nagnao čelnike Barcelone da ga pokušaju angažirati, no francuski ih je reprezentativac s lakoćom odbio.

“Ljudi iz Barcelone kontaktirali su moga menadžera, no morao sam ih odbiti jer su htjeli da krenem u Barceloni B, nakon čega bi procijenili jesam li dovoljno dobar da zaigram za prvu momčad. Nisam želio ići u klub koji se natječe u istome rangu natjecanja jer sam smatrao da na taj način ne bih napredovao”, pojasnio je Francuz svoju odluku.

Na pitanje koliko je Barcelonina ponuda bila ozbiljna, u smislu eventualnog priključenja Messiju i društvu, Griezmann sliježe ramenima. “To ćete morati pitati Barcelonu. Sad više nisam siguran koliko su me zaista jako željeli, a ja sam htio igrati samo za prvu ekipu. Kako sada stvari stoje, ovako je ispalo mnogo bolje”, zaključio je.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.