Guardian: Mandžukić i Modrić među 100 najboljih nogometaša

Guardian: Mandžukić i Modrić među 100 najboljih nogometaša

Lionel Messi izabran je za najboljeg nogometaša, na drugom mjestu je Cristiano Ronaldo (Real Madrid), treći je Zlatan Ibrahimović (PSG)

Mario Mandžukić i Luka Modrić / Getty Image

Mario Mandžukić zauzeo je 48., a Luka Modrić 61. mjesto u izboru britanskog dnevnika Guardian koji je za najboljeg nogometaša u 2013. izabrao Lionela Messia, argentinskog reprezentativca i nogometaša Barcelone.

Na drugom mjestu je Cristiano Ronaldo (Real Madrid), treći je Zlatan Ibrahimović (PSG), a četvrti Franck Ribery (Bayern).

Mandžukić je okarakteriziran kao snažan trkač koji u napadu jako puno doprinosi igri Bayerna i hrvatske reprezentacije. Odličan je u igri glavom i sjajan u realizaciji.

U ocjeni Modrića Guardian navodi da hrvatski reprezentativac diktira igru Real Madrida nakon što je prošao period prilagodbe.

Poredak: 1. Lionel Messi (Barcelona), 2. Cristiano Ronaldo (Real Madrid), 3. Zlatan Ibrahimović (PSG), 4. Franck Ribery (Bayern), 5. Andres Iniesta (Barcelona), 6. Neymar (Barcelona), 7. Gareth Bale (Real Madrid), 8. Xavi (Barcelona), 9. Luis Suarez (Liverpool), 10. Sergio Aguero (Manchester City)…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.