Guardiola bi volio voditi reprezentaciju Brazila

Guardiola bi volio voditi reprezentaciju Brazila

Bivši brazilski vratar otkrio je kako bi Pep Guardiola bez razmišljanja prihvatio ponudu da sjedne na klupu brazilske nogometne reprezentacije...

Josep Guardiola/Foto: Gettyimages

Svjetski mediji u posljednje vrijeme sele Josepa Guardiolu iz minhenskog Bayerna u razne europske klubove, od kojih prednjači engleski Manchester City. Manuel Pellegrini koncem sezone vjerojatno će morati napustiti klupu građana, a kao najizgledniji kandidat za njegova nasljednika nameće se upravo španjolski strateg.

Guardiola pak kao papagaj ponavlja kako će sigurno odraditi i posljednju sezonu ugovora s Bavarcima, no što više to govori, to ga pripadnici sedme sile sve češće guraju kroz izlazna vrata Allianz Arene.

Najnovije informacije potekle su od bivšeg brazilskog vratara Julija Sergija koji je otkrio gdje bi Guardiola volio nastaviti (trenersku) karijeru.

“Pep mi je kazao kako mu je san voditi brazilsku reprezentaciju – taj bi poziv prihvatio bez imalo kolebanja. Rekao je također kako je želio voditi Brazil na Svjetskom prvenstvu prošloga ljeta te da bi s Neymarom bio svjetski prvak”, izjavio je Sergio za ESPN.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.