Guardiola priznao da će potpisati novi ugovor s Cityjem ako “zasluži”

Guardiola priznao da će potpisati novi ugovor s Cityjem ako “zasluži”

Guardiola bi volio ostati u Manchesteru, ali to ovisi o rezultatima.

Foto: Dailystar.co.uk

Pep Guardiola je rekao da će potpisati novi ugovor s Manchester Cityjem ako ga bude zaslužio. Još u studenom su mediji otkrili da su i Guardiola i klupska uprava spremni čekati do kraja sezone da bi krenuli u pregovore o potpisu novog ugovora, to jest produženju sadašnjeg koji istječe 2019 godine.

Iako je katalonski trener sretan na Etihadu, on ne bi želio biti nagrađen novim ugovorom a da pritom City i ovu sezonu ostane bez trofeja. Govoreći uoči subotnje utakmice FA kupa protiv Burnleyja, bivši trener Barcelone i Bayerna potvrdio je da je spreman prihvatiti novi, duži ugovor, ali samo ako Građani budu uspješni do kraja sezone.

“Ja sam opredijeljen za prvu godinu, ovu i sljedeću i nema sumnje oko toga. Bit ću ovdje još jednu godinu i nakon toga ćemo vidjeti. Nakon toga ovisi ako budemo pobjeđivali i ako zaslužim produžiti svoj ugovor”, izjavio je Guardiola na jučerašnjoj press konferenciji.

Guardiola je kupio apartman u središtu Manchestera, ali je nedavno insistirao da to nije nužni pokazatelj da namjerava voditi Manchester City u godinama koje dolaze.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.