Hajduk dočekuje Zagreb

Hajduk dočekuje Zagreb

Hajduk je danas na Poljudu veliki favorit protiv Zagreba...

Foto: www.hajduk.hr

Danas u 19 sati Hajduk će na Poljudu ugostiti Zagreb. Momčad iz Kranjčevićeve je na posljednjem mjestu i Hajduk očekuje pobjedu koja bi dodatno podigla euforiju prije domaće utakmice protiv Dinama iduće subote. Damir Burić je izjavio: “S velikim nestrpljenjem očekujemo početak utakmice. Momčad je dobro radila, šestorica reprezentativaca su se zdravi vratili, a Balića muči zadnja loža i upitno je hoće li igrati. Potpuno smo spremni za utakmicu. Očekujemo pobjedu, a ljestvica pokazuje kolika je razlika u kvaliteti. No, ne smijemo se opustiti jer Zagreb je dobra momčad. Moramo biti na psihičkoj razini koja je dovoljna za pobjedu.”

Nastavio je: “Četvorica ili petorica igrača su se znatno približila početnom sastavu, a o njihovoj poziciji će odlučiti stanje reprezentativaca i taktičke ideje. To je još jedna potvrda dobrog rada momčadi. Svi ste vidjeli koliko Milić vrijedi. S obzirom na svoje fizičko stanje pokazao je jako pametnu igru. Slobodne dane je također iskoristio za rad i sigurno će dodatno napredovati. Dokazao je da je profesionalac i pravi je primjer svim igračima. Velasquez ima savršen odnos prema treningu i radu.”

Spomenuo je utakmicu protiv Dinama: “Moji igrači moraju shvatiti da je pred nama utakmica protiv Zagreba i samo o tome moramo razmišljati. Ova momčad svakodnevno napreduje i nadam se da ćemo pokazati što smo naučili. U glavi nam je samo Zagreb. Vidjeli smo da momčad može igrati i defenzivno i ofenzivno, a razlika je samo u imenu protivnika.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.