Hajduk doveo bivšeg hrvatskog reprezentativca

Hajduk doveo bivšeg hrvatskog reprezentativca

Josip Radošević/Foto: Karlo Marković

Nakon što se pojavila informacija kako je Hajduk zainteresiran za dovođenje svog bivšeg igrača Josipa Radoševića, navedena priča je dobila konkretan nastavak, te je splitski klub službeno objavio kako je Radošević novi igrač Hajduka.

Radošević u Hajduk dolazi kao slobodan igrač, a proteklu sezonu je proveo u redovima Red Bull Salzburga, prvaka Austrije. Radošević nije skrivao zadovoljstvo povratkom u Hajduk nakon četiri i pol godine, te je naglasio kako želi pomoći Hajduku u ostvarivanju klupskih ciljeva:

“Presretan sam što se vraćam u Hajduk. Radostan sam i što se nakon 4 i pol godine vraćam doma, obitelji, što mi je vrlo važno, baš kao i činjenica da ću ponovno zaigrati za Hajduk što mi je bila velika želja. Imao sam ponude i nekih drugih klubova, čak i financijski nešto bolje, ali smatram da ukupno bolje ponude u ovom trenutku od Hajdukove nema. Hajduk je veliki klub, ima visoke ambicije, a ja vjerujem da mogu pomoći u ostvarenju tih ciljeva. Želim s Hajdukom napraviti nešto veliko i jedva čekam krenuti s prvim treningom.”

23-godišnji Radošević je produket Hajdukove akademije, a pred četiri godine je otišao iz splitskog kluba u Napoli. Tamo nije dobio pravu priliku, pa ga je talijanski klub slao na posudbe u Rijeku i Eibar, a nakon što je odradio sezonu u Salzburgu vraća se u HNL. Radošević je nastupio i jednom za reprezentaciju Hrvatske, u mandatu Igora Štimca, no nakon toga nikako nije uspio potvrditi svoje potencijal. Navedeni igrač će bez sumnje biti veliko pojačanje za trenera Carrilla i splitski klub koji se nada dodatnom iskoraku u sljedećoj sezoni.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.