Hajduk dovodi tri pojačanja

Hajduk dovodi tri pojačanja

Damir Burić slaže igračku križaljku za novu prvenstvenu sezonu...

Foto: commons.wikimedia.org - Ballota

Hajdukov novi trener Damir Burić najavio je dovođenje tri nova pojačanja koja bi se uskoro trebala pridružiti momčadi bijelih. Burić nije želio govoriti o imenima, već je samo pojasnio kako se radi o stoperu, veznom igraču i klasičnom centarforu.

Naglasio je i da se radi o ‘pravim’ pojačanjima te napomenuo da su igrači pod ugovorima do 30. lipnja, a trebali bi ih raskinuti kako bi se priključili Hajdukovim pripremama za novu sezonu, koje započinju 2. srpnja.

Burić se osvrnuo i na priče o prelasku Andrije Balića i Nikole Vlašića u Valenciju. Spomenuti dvojac nazvao je ‘Hajdukovim zlatom’ koje je potrebno ispolirati do takovog sjaja da će se klubovi otimati za njih kad budu odlazili, a Hajduk će pritom određivati pravila igre.

Iz izjave se može protumačiti kako Burić još ne planira prodaju Balića i Vlašića, iako su mnogi njihov transfer u Valenciju već proglasili spasom za Hajduk.  Burić je naglasio kako će okosnica momčadi i dalje biti mladi igrači te istaknuo kako žele otići daleko u Europi i odigrati važnu ulogu u prvenstvu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.