Hajduk mora otkupiti Gyurcsa kako bi oko njega krenuo raditi pobjedničku momčad!

Hajduk mora otkupiti Gyurcsa kako bi oko njega krenuo raditi pobjedničku momčad!

Uprava Bilih što prije bi morala kupiti Mađara od Pogona.

Splitski Hajduk ponovno je ostao na korak do osvajanja trofeja. U finalu Kupa Hrvatske pobijedio ih je zagrebački Dinamo s minimalnih 1:0, iako je i sudac utakmice Mario Zebec uvelike kumovao takvom rezultatom.

Ipak, na Poljudu se već sutra mora krenuti slagati idealnu momčad za nadolazeću sezonu, koju će klub započeti u drugom pretkolu Europske lige. I sada je jasno, Splićani moraju graditi momčad oko Mađara Adama Gyurcsa, napadača koji je kud i kamo najbolji i najopasniji igrač Bilih. Samo ako pogledamo utakmicu finala Kupa, u njoj je izborio klasični kazneni udarac kojeg Zebec nije vidio, a svojim centaršutevima izluđivao je Modre i stvorio još četiri opasne situacije za gol. No, Said je zakasnio, Caktaš pogodio gredu, a Futacs pucao pored gola…

Iako u momčadi ima većih imena, poput Almeide, Futacsa ili Saida, glavna zvijezda ipak je Gyurcso, za čiji otkup bi uprava Hajduka morala izdvojiti 400 tisuća eura i platiti ih Pogon Szczecinu.

Uz njega kao predvodnika odlične momčadi, u kojoj su Letica, Nižić, Lopez, Fomitschow, Radošević, Barry, Bašić i Caktaš, Hajdukovci se sasvim sigurno mogu nadati vrlo dobroj sezoni, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Europi, jer je kvaliteta momčadi neupitna.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.