Hajduk na pripremama u Mariboru

Hajduk na pripremama u Mariboru

Hajduk pripreme nastavlja u inozemstvu...

Hajduk je danas otišao na pripreme u Maribor, a u srijedu će igrati prijateljski dvoboj protiv Domžala. U Sloveniji će treninzi biti dva puta na dan. Burić je izjavio: “Prvi pripremni tjedan je odlično odrađen. Dobili smo rezultate testova i prema tome ćemo odrediti skupine igrača koje će zajedno raditi na slovenskom dijelu priprema. O pojačanjima još ne mogu govoriti jer ugovori nisu potpisani. Za dolazak Nike Kranjčara sam prvi puta saznao od medija.”

Nastavio je: “Imamo opciju za pozicju lijevog beka, ali pregovori još traju. Imamo i rješenje u momčadi jer je Pejić jako dobar na treninzima, a još neki igrači mogu odigrati tu poziciju.”

U Sloveniji Hajduk ostaje do 22. lipnja, a onda odlazi u austrijski Steyr. Tamo će 24. lipnja igrati protiv Rieda, a tri dana kasnije protiv lokalnog trećeligaša. Povratak u Split na rasporedu je 28. lipnja. Na pripremama će biti 23 igrača. Milevsky i Puljić zbog ozljede ostaju u Splitu, a Bosančić ne ide zbog polaganja mature. Idućeg tjedna bi se trebao priključiti Ante Roguljić iz Salzburga.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.