Hajduk ostaje bez braće Baturine, izgledan je odlazak u Barcelonu!

Hajduk ostaje bez braće Baturine, izgledan je odlazak u Barcelonu!

Braća Baturina i njihova obitelj su pred velikim iskušenjem. Javila se Barcelona, a nju će teško odbiti i oni i Hajduk...

Foto: commons.wikimedia.org - Ballota

Hajduk bi uskoro mogao ostati bez svojih mladih nogometnih talenata. Što je još lošije za Hajduk Roko i Martin Baturina imaju 15 i 12 godina te su jedni od najboljih igrača u svojim godištima.

Sinovi su legendarnog napadača Šibenika, Zagreba, Zadra i Hajduka Mate Baturine i cijela obitelj sada se nalazi pred velikim izazovom jer su svi pred velikim izazovom. Za Roka i Martina zainteresirana je Barcelona, a iz dobro informiranih i klubu bliskih izvora saznaje se da je njihov odlazak u Španjolsku već gotova stvar. Hajduk za sada nema pravnih elemenata kako zadržati svoje nadarene i najmlađe igrače…

Roko Baturina velika je nada Splićana, a nedavno je briljirao na hrvatskom izdanju Nike Premier Cupa gdje je bio najbolji strijelac turnira. Izjavu Roka nakon turnira donosi Goal.com: “Zadovoljan sam što sam najbolji strijelac turnira, ali ne mogu biti potpuno sretan jer nismo osvojili turnir. Time se nismo plasirali u Dansku. Vjerujte mi, odmah bih svoju tituli mijenjao za momčadski uspjeh, posebice jer će u Danskoj biti vrhunski turnir na svjetskoj razini. Pa bismo tamo i mi mogli vidjeti gdje smo u cijeloj priči.” 

Mlađi brat Martin kapetan je Hajdukove generacije 2003. godišta, a mnogi ga smatraju jednim od najvećih europskih potencijala u tom uzrastu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.