Hajduk ostaje bez kapetana, Dinamo napušta još jedan Brazilac označen kao veliko pojačanje

Hajduk ostaje bez kapetana, Dinamo napušta još jedan Brazilac označen kao veliko pojačanje

Hajdukov kapetan Zoran Nižić na meti je novog turskog prvoligaša Goztepea, koji pred novu sezonu traži pojačanja u obrani. Prvi na listi želja novog turskog prvoligaša je kapetan Hajduka, a navodno su već počeli pregovori između turskog kluba i Hajduka.

Nije poznato koliko će Hajduk tražiti za svog kapetana, no Nižićeva vrijednost se procjenjuje na 1,5 milijuna eura. 27-godišnji Nižić je u splitski klub došao pred pet godina kao slobodan igrač, pa će Hajduk zaraditi dobar novac na navedenom igraču.

S druge strane, Dinamo nastavlja pročišćavanje svog kadra, a igrač koji je na odlasku iz hrvatskog doprvaka je Marcos Guilherme. Mladi Brazilac je baš kao i Sammir bio najavljivan kao veliko pojačanje Dinama i igrač koji će spriječiti Rijeku u osvajanju naslova, no Brazilac se nikako nije uklopio u zagrebačkoj ekipi i praktički nije odradio niti jedan zapaženi nastup. Guilherme bi trebao prekinuti posudbu u Dinamu, te se vratiti u redove brazilskog prvoligaša Atletico Paranaense. Time bi neslavno završila prva europska avantura 21-godišnjeg Brazilca koji je najavljivan kao jedan od najboljih poslova Dinama i igrač koji se smatra jednim od najvećim talenata Brazila.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.