Hajduk ostaje bez trenera?!

Hajduk ostaje bez trenera?!

Katalonac na klupi Hajduka Joan Carillo nije nepoznat javnosti u Mađarskoj. U mađarskoj ligi vodio je Videoton do naslova prvaka.

foto: hajduk.hr

Derbi između Hajduka i Dinama, kao i obično, imao je snažan odjek, a njegove posljedice osjećat će se još danima nakon. I dok su se mediji u Hrvatskoj bavili suđenjem, analizama igre jedne i druge ekipe, te obračunom u svečanoj loži na Poljudu, mađarski su mediji upravo u toj loži primijetili puno znakovitiji događaj.

Osoba koju su uočili Mađari u loži mogla bi s Poljuda odvesti jedno od najjačih oružja Bijelih, trenera Joana Carrilla. Naime, derbi je iz lože pratio predsjednik Mađarskog nogometnog saveza Csányi Sándor kojeg vjerojatno nitko ne bi ni primijetio da svijet nije obišla slika iz lože proizašla zbog sukoba uprava naša najveća dva kluba.

Mađarska je bez izbornika ostala prije nešto više od mjesec dana kada je otkaz zbog loših rezultata u kvalifikacijama dobio Bernd Storck koji je ranije napravio čudo. Storck se uspio kvalificirati na Euro u Francuskoj prošle godine nakon 30 godina što Mađari nisu bili na velikom natjecanju, a onda je i osvojio prvo mjesto u skupini ispred Islanda, Portugala i Austrije. U osmini finala ispao je od Belgije. Na klupi reprezentacije privremeno ga je zamijenio njegov pomoćnik Zoltán Szélesi, no Mađari su u potrazi za trajnim rješenjem.

Mađarski mediji pišu kako Carrillo do sada nije bio među kandidatima za preuzimanje reprezentacije, ali da je posjet predsjednika mađarskog saveza itekako znakovit. Carrillo je dio karijere proveo u Mađarskoj gdje je s Videotonom osvojio i naslov prvaka, te ostavio odličan dojam.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.