Hajduk preoteo Rijeci mladog talenta

Hajduk preoteo Rijeci mladog talenta

Hajduk je danas predstavio novo pojačanje, a riječ je o 17-godišnjem Franku Kovačeviću, koji igra na poziciji napadača. Zanimljivost predstavlja svakako činjenica kako Kovačević u Hajduk dolazi iz Rijeke, nakon što s Riječanima nije uspio dogovoriti detalje prvog profesionalnog ugovora (puni 18 godina u kolovozu).

Rijeka je Kovačeviću ponudila iste uvjete kao i ostalim darovitim igračima koji potpisuju prvi profesionalni ugovor s klubom, no Hajduk je pred mladog igrača stavio veću ponudu i Kovačević se odlučio za splitsku ekipu. Inače, Kovačeviću se tepa kao hrvatskom Ibrahimoviću, budući da stilom igre podsjeća na švedsku legendu, a nekoliko talijanskih klubova je također pokazalo interes za uslugama mladog igrača.

Kovačević je rođen u Koprivnici, a nakon zapaženih nastupa u mladoj ekipi Bjelovara uslijedio je poziv s Rujevice, gdje je Kovačević proveo posljednje dvije sezone u juniorskoj ekipi Rijeke. Talentirani napadač na Poljud dolazi kao slobodan igrač, te se nada kako će se u redovima splitskog kluba izboriti za veću minutažu nego što bi to bio slučaj u Rijeci.

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.