Hajdukova budućnost produžila ugovor, želi ga HNK Rijeka?

Hajdukova budućnost produžila ugovor, želi ga HNK Rijeka?

Mladi Hajdukov talent Andrija Balić produžio je vjernost bijelima do lipnja 2018. godine...

Andrija Balić/Foto: facebook.com/andrijabalic10

Premda ga već neko vrijeme ozbiljno prati HNK Rijeka, Hajdukov je ‘dragulj’ Andrija Balić potpisao produženje ugovora te će na Poljudu ostati najmanje do 30. lipnja 2018. godine.

“Sretan sam i ponosan što imam podršku kluba te ću Hajdukov dres nositi i u narednim godinama. Ostvarili su mi se svi dječački snovi kad sam prvi put zaigrao za Splićane, a naravno da sam zadovoljan što sam sada dobio ovaku podršku i povjerenje”, kazao je mladi nogometaš.

“Ovo mi je također ogroman poticaj za budućnost; nastojat ću raditi još više i napornije, trenirati i napredovati kroz igre u Hajduku. Želim pomoći klubu da svake sezone ostvari što bolje rezultate.”

Nedavno je za njegove usluge bio ozbiljno zainteresiran i Tottenham, no Andrija je tada kazao: “Zagolicala me ponuda, uostalom – koga ne bi. No, ipak smatram kako mi je s nepunih 17 godina bolje ostati u Hajduku te iskustvo stjecati u bijelom dresu.”

Zanimljivo je kako se informacija o interesu Damira Miškovića pojavila baš na dan kada je Balić parafirao produženje ugovora. Sudeći prema nedavnom slučaju prelaska Filipa Bradarića na Kantridu, zaista ništa nije nemoguće, pogotovo kad se u obzir uzme tradicionalno teška financijska situacija na Poljudu.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.