Hajdukovcu propao transfer karijere – U konačnici je iskustvo prevagnulo

Hajdukovcu propao transfer karijere – U konačnici je iskustvo prevagnulo

Foto: Rmcsport.bfmtv.com

Cedric Carrasso na pragu je prelaska u turski Galatasaray. Očekuje se da francuski vratar iz Bordeauxa tijekom dana dođe u Istanbul na liječničke preglede, a zatim i na potpis ugovora. 35-godišnjak bi, prema navodima turskih medija, trebao potpisati ugovor na dvije godine u iznosu od 1,2 milijuna eura.

Trenutno je prvi golman Galate Fernando Muslera, a Urugvajcu bi Carrasso trebao biti pričuva. Nakon prva tri kola Galatasaray našeg trenera Igora Tudora nalazi se na prvom mjestu s maksimalnih devet osvojenih bodova iz tri kola, a iz Europske lige ispao je od švedske senzacije Ostersunda. Kao glavni razlog dolaska ističe se iskustvo koje je Francuz skupio igrajući za Marseille, Crystal Palace, Guingamp i Toulouse.

Zašto je ova vijest važna i za jedan naš klub? Zato što je Hajduk bio u kontaktu s momčadi Igora Tudora oko prodaje Dante Stipice. Naime, posljednjih dana pojavila se ideja da Dante ode u Tursku, no službena ponuda ipak nije pristigla. Zna se da je Tudor bio trener Stipici i ima visoko mišljenje o njemu, a navodno je Dante trebao otići na jednogodišnju posudbu s pravom prvokupa. Ipak, čini se da Stipica i dalje ostaje prvi golman splitskih Bilih.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.