Hajdukovi igrači složni: “Igrali smo protiv sudaca, oni su ti koji su odlučili pobjednika“

Hajdukovi igrači složni: “Igrali smo protiv sudaca, oni su ti koji su odlučili pobjednika“

Ne smiruju se strasti nakon katastrofalnih odluka suca Zebeca.

Foto: Prva Hrvatska Liga / Facebook

Ne smiruju se strasti nakon sinoćnjeg finala hrvatskog nogometnog Kupa u kojemu je zagrebački Dinamo uz veliku pomoć suca Zebeca s minimalnih 1:0 pobijedio Hajduk i došao do dvostruke krune.

Hajdukovi nogometaši nakon utakmice bili su izvan sebe, a nekolicina njih izravno je optužila suca utakmice za Dinamov naslov. Evo što je izjavio povratnik u Bili dres, Mijo Caktaš:

“Možemo zahvaliti gospodinu Zebecu, koji nam nije svirao dva kaznena udarca te je dosudio nepostojeće zaleđe. Svakome se dogodi poneka pogreška, ali tri na našu štetu i to u finalu je stvarno previše“.

Javio se i Mađar Adam Gyurcso, koji je kratko i jasno izjavio: “Samo pogledajte snimku i sve će Vam biti jasno“. Još jedan stranac bio je šokiran odlukom suca, a riječ je o Gancu Said Ahmed Saidu: “Igrali smo protiv Dinama i sudaca“, konstatirao je.

Za kraj, rezervni golman Splićana, koji je sinoć zbog ozljede Karla Letice morao stati na gol, Dante Stipica, poručio je: “Ne želim komentirati sudačke odluke, ali oni su sigurno odlučili pobjednika“.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.