Halilović: “Ako budemo pravi, možemo do plasmana na Svjetsko prvenstvo”

Halilović: “Ako budemo pravi, možemo do plasmana na Svjetsko prvenstvo”

Mladi hrvatski nogometaši najavljuju četvrtfinale Europskog prvenstva...

Dino Halilović/Foto: HNS, Drago Sopta

Nakon prvog dijela Europskog prvenstva U17 reprezentacija u Bugarskoj hrvatski je cilj maksimalno se pripremiti za Belgiju i prolaskom u polufinale izboriti izravan plasman na Svjetsko prvenstvo.

“Čestitam momčadi i stručnom stožeru na osvojenom prvom mjestu u skupini i prolasku u četvrtfinale. Utakmica protiv Španjolaca bila je čvrsta i teška, ali odlično smo se suprotstavili i igrali izvrsno, na potrebnoj razini”, kaže Matej Hudećek, a prenosi službena stranica HNS-a. “Pripremamo se za Belgiju, jedva čekamo tu utakmicu i nadamo se pobjedi, naravno!”

Premda sve ide po planu i programu, još se uvijek malo žali zbog propuštene pobjede nad jednom od najboljih europskih reprezentacija.

“Na kraju smo mogli i pobijediti, da smo barem iskoristili svoje šanse”, rekao je Dino Halilović. “Pokazali smo da smo najbolji u skupini, sada razmišljamo samo o Belgiji. Sigurno će biti teško, ali ako budemo pravi možemo doći do polufinala i plasmana na Svjetsko prvenstvo”, najavio je mlađi brat poznatijeg Alena ključni ogled ‘mini kockastih’ u petak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.