Halilović: “Bezveze gubimo bodove”

Halilović: “Bezveze gubimo bodove”

Alen Halilović dao je veliki intervju za Marcu...

Alen Halilović/Foto: facebook.com/ALEN.HALILOVIC.OFFICIAL.PAGE

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović progovorio je za španjolsku Marcu o dosadašnjem tijeku sezone u Sportingu iz Gijona poslije sedmog poraza njegove momčadi na gostovanju kod Celte (2:1).

“Jasno je da ne možemo biti zadovoljni rezultatom, ali imamo razloga biti sretni i ponosni. Moramo nastaviti ovako igrati”, ističe Halilović. “Bili smo bolji od Celte, ali sada to ništa ne vrijedi. Trebamo ići naprijed i nastaviti naporno raditi kako se to ne bi dogodilo opet.”

Sporting na prvenstvenoj ljestvici trenutačno zauzima 16. mjesto s 12 osvojenih bodova, a u posljednjih su pet utakmica čak tri puta izgubili. Od posljednjeg Levantea dijeli ih samo dva boda, a isto je toliko udaljen i prag relegacije u drugi razred španjolskoga nogometa.

“Dobro igramo, ali nemamo sreće. Poraženi smo u posljednja četiri susreta, događaju nam se detalji koji baš nisu normalni pa gubimo bodove. No, ne bojim se. Ako nastavimo ovako doći će i pobjede. Ova će momčad slaviti u još puno utakmica”, misli Alen.

“Nervoza? Ma nećemo doživjeti živčani slom! Igramo dobro, sretan sam i imam veliko povjerenje u momčad i trenera. Ne bismo trebali biti opsjednuti sljedećom utakmicom protiv Las Palmasa; to je vrlo važna utakmica, ali ne i presudna”, zaključio je.

Devetnaestogodišnjak je ovoga ljeta na El Molinon došao na posudbu iz Barcelone, a u jedanaest utakmica (943 minute na travnjaku) zabio je dva pogotka te tri puta asistirao, uz proječnu ocjenu od 7.01 prema internetskom portalu WhoScored.

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.