Halilović ostaje u Barceloni B, ali France Football predviđa mu zvjezdanu karijeru

Halilović ostaje u Barceloni B, ali France Football predviđa mu zvjezdanu karijeru

France Football stavio je Haliliovića na deveto mjesto popisa igrača koji će do 2020. godine biti svjetske zvijezde...

Alen Halilović/Foto: Gettyimages

I sljedeću će sezonu mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović provesti na posudbi u Barceloninoj B momčadi koja će igrati u španjolskoj trećoj ligi.

Nakon što je Barcelona B ispala iz druge lige , nagađalo se kako će Halilović otići na posudbu u drugi klub. Favorit je bila Sevilla, odakle je Barcelona željela s posudbe povući svog igrača Denisa Suareza. Taj je plan propao nakon što je UEFA donijela odluku kako, s obzirom na zabranu dovođenje igrača Barceloni do 2016. godine, Suarez mora odraditi posudbu do kraja.

Veliko je pak priznanje Haliloviću odao francuski tjednik France Football uvrstivši ga na deveto mjesto popisa 50 mladih nogometaša koji će 2020. godine biti svjetske zvijezde.

Jedan od najuglednijih svjetskih sportskih medija na popis je uvrstio i drugog hrvatskog reprezentativca Tina Jedvaja koji se nalazi na 40. mjestu, a među petoricom igrača u stvaranju nalazi se Dinamov Ante Ćorić.

Top 10 France Footballa: 1. Memphis Depay (Manchester United), 2. Marquinhos (PSG), 3. Raheem Sterling (Manchester City), 4. Kurt Zouma (Chelsea), 5. Max Meyer (Schalke), 6. Munir El-Haddidi (Barcelona), 7. Martin Ödegaard (Real Madrid), 8. Bernardo Silva (Monaco), 9. Alen Halilović (Barcelona), 10. Julian Brandt (Bayer Leverkusen).

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.