Halilović pronašao novi klub?

Halilović pronašao novi klub?

Alen Halilović mogao bi sljedeću sezonu provesti na posudbi u Sevilli, tvrdi španjolski dnevnik Marca.

Alen Halilović i Darijo Srna/Foto: commons.wikimedia.org - Fanny Schertzer

Španjolski sportski dnevnik Marca navodi kako bi mladi hrvatski reprezentativac Alen Halilović sljedeću sezonu mogao provesti na posudbi u Sevilli. Nakon ispadanja Barcelone B iz druge u treću španjolsku ligu pokrenulo se, naime, pitanje gdje će mlada nada hrvatskog nogometa igrati u sljedećoj sezoni.

Najvjerojatnija je opcija da će ga Barcelona poslati na posudbu, a Marca tvrdi kako je izgledna destinacija za to Sevillia. Naime, u Sevilli je na posudbi do 2016. godine Barcelonin Denis Suarez, kojeg navodno žele vratiti ranije te su spremni ponuditi Halilovića kao zamjenu.

S obzirom na odlazak Xavija te zabranu transfera u iduća dva prijelazna roka zbog kršenja pravila prilikom angažmana igrača mlađih od 18 godina, vraćanje Suareza bila bi realna opcija za ojačanje veznog reda.

Halilović je prošle sezone nastupio 30 puta za Barceloninu B momčad, a od toga je 22 bio je u početnoj postavi, no samo je šest susreta odigrao od prve do posljednje minute.

Ranije je ovog tjedna britanski dnevnik The Guardian objavio kako je Slaven Bilić zainteresiran za dovođenje Halilovića na posudu u svoj novi klub West Ham.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.