Halilović: “Raketa mi je poput starijeg brata”

Halilović: “Raketa mi je poput starijeg brata”

Alen Halilović komentirao je svoj odnos sa starijim suigračem Ivanom Rakitićem, život u Barceloni i sporni trenutak "ljutnje" na trenera Eusebija...

Alen Halilović/Foto: Gettyimages

Alen Halilović jako se dobro snašao u Barceloni (B), a veliku pomoć u prilagodbi na Španjolsku i njezin nogomet imao je u starijem suigraču Ivanu Rakitiću.

“Raketa mi je poput starijeg brata. Kad ne treniram provodim vrijeme s njim i njegovom obitelji, obično odemo nešto pojesti i popiti”, rekao je Alen.

Pred otprilike četiristotinjak djece Alen je govorio nakon priredbe koju svake godine organizira Udruga navijača Barcelone, a radi se o dječjem natječaju iz kulture vezanom za katalonski nogometni klub. “Rakitić me savjetuje da uživam o onome što radim, marljivo treniram i slušam trenere.”

Halilovićeva ekipa na prvenstvenoj ljestvici drži 18. mjesto (od 20 momčadi), a u subotu je pretrpjela novi poraz, ovoga puta od desetoplasirane Mallorce (4:2).

“Sigurno ćemo se popeti na tablici, jer posjedujemo neospornu kvalitetu. U posljednjoj utakmici koju smo izgubili protiv Zaragoze nisam se naljutio na Eusebia, s kojim bi je bilo lijepo surađivati i kojega poštujemo, nego zato što ne volim gubiti. Moja je reakcija bila iskazivanje bijesa zbog poraza, a ne zbog trenera”, objasnio je Halilović spornu situaciju.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.