Halilović sljedeće sezone u dresu Seville?

Halilović sljedeće sezone u dresu Seville?

Mladi hrvatski veznjak sljedeće bi sezone mogao igrati u Sevilli...

Alen Halilović/Foto: Gettyimages

Prema pisanju španjolskih medija, mladi hrvatski veznjak Alen Halilović sljedeće bi sezone mogao navući dres Seville, dok bi u suprotnom smjeru trebao krenuti 22-godišnji Denis Suarez.

Radijska postaja Rac1 piše, naime, kako bi se Suarez trebao ove godine konačno vratiti u redove Katalonaca, nakon što je prošloga ljeta poslan na posudbu u Sevillu te tamo odigrao 31 utakmicu u Primeri.

Premda se spekuliralo kako bi Halilović mogao, poslije ispadanja Barcelone II, preseliti kod Luisa Enriquea u prvi sastav blaugrane, moguće je i da će talentirani 19-godišnji veznjak ipak morati oprobati sreću na posudbi te se tek potom vratiti u svlačionicu s Messijem i društvom.

Poznato je kako se Sevilla zanimala za Halilovića i prije njegova dolaska na Nou Camp, no tada je bilo nemoguće uvjeriti ga da dođe na Sanchez Pizjuan. Koliko je ova priča realna, treba još malo pričekati i vidjeti, no s obzirom na odličan primjer Ivana Rakitića i njegova proboja u Sevilli, nije nemoguće da ćemo Alena sljedeće sezone gledati upravo u dresu rojiblancosa.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.