Hamšik na pragu rušenja velikog Maradone!

Hamšik na pragu rušenja velikog Maradone!

Foto: Talksport.com

Kapetan talijanskog Napolija Marek Hamšik izjavio je da bi karijeru volio završiti upravo u tom klubu, ali i da želi ispuniti jedan ogromni cilj, prestići Diega Armanda Maradonu po broju postignutih pogodaka za ovaj klub.

Slovački reprezentativac u deset sezona provedenih u dresu Napolitanaca postigao je 113 golova i samo tri ga dijele da nadmaši jednog od najboljih nogometaša svih vremena na vječnoj listi najboljih klupskih strijelaca.

”Nadam se da ću srušiti njegov rekord. Maradona je bio Bog nogometa u Napulju i bilo bi nevjerojatno da budem ispred takve legende. Vidjeti svoje prezime ispred Maradoninog bilo bi čudesno. Jasno, ne možemo stati u istu rečenicu, ali bilo bi lijepo da postavim novi rekord, uz osvajanje Scudetta koje sam si zacrtao”, izjavio je Slovak za njemački Kicker.

Jedina dva naslova pobjednika Serie A Napoli je osvojio upravo dok je Maradona igrao za klub, a slovački vezni igrač vjeruje da je došlo vrijeme da se prekine post dug 27 godina:

”U nogometu se nikad ništa ne zna, no uopće ne razmišljam o napuštanju Napolija. Već sam odbijao ponude i Juventusa i Milana i mogao bih karijeru završiti u ovom klubu”, zaključio je 30-godišnjak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.