Harry Redknapp hvali Kranjčara: Niko posjeduje kvalitetu za takve poteze, on je klasan igrač

Harry Redknapp hvali Kranjčara: Niko posjeduje kvalitetu za takve poteze, on je klasan igrač

- Niko kod nas prima samo trećinu onoga što je dobijao u Kijevu. To se rijetko viđa u današnjem nogometu, dodao je Redknapp

Harry Redknapp i Niko Kranjčar

Harry Redknapp je oduvijek bio “slab” na Niku Kranjčara kojeg je često javno hvalio tijekom zajedničke suradnje u Portsmouthu i Tottenhamu. Nova prilika za komplimente stigla je nakon fenomenalnog slobodnjaka kojim je hrvatski veznjak Queens Park Rangersu donio veliki bod u domaćem dvoboju sa Stoke Cityjem.

– To je bio sjajan potez Nike. Ali to nije nikakvo iznenađenje. On posjeduje kvalitetu za takve poteze, on je klasan igrač, objasnio je na konferenciji za novinare Redknapp.

Kranjčar se u otočni nogomet vratio ovoga ljeta, prihvativši u QPR-u puno manji ugovor nego što je imao u redovima kijevskog Dinama. Presudila je želja za igranjem i – ljubav.

– Niko je pristao doći kod nas za mnogo manju plaću, kod nas prima samo trećinu onoga što je dobijao u Kijevu. To se rijetko viđa u današnjem nogometu, dodao je Redknapp.

Zadovoljan je bio i hrvatski reprezentativac koji je u razgovoru za klupske stranice između ostalog rekao:

– Na kraju moramo biti sretni zbog boda. Pokazali smo karakter i borbeni duh. Uspjeli smo na najbolji način reagirati kada smo bili u zaostatku.

 

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.