Hart: “Gotovi smo ako ne osvojimo bar jedan trofej”

Hart: “Gotovi smo ako ne osvojimo bar jedan trofej”

Vratar Manchester Cityja istaknuo je ogroman pritisak s kojim se igrači (i stručni stožer) nose ove sezone.

Joe Hart/Foto: commons.wikimedia.org

Vratar Manchester Cityja Joe Hart ne vjeruje kako je njegova momčad shrvana nakon nekoliko loših prezentacija u posljednje vrijeme, kao i eliminacije od Barcelone u osmini finala Lige prvaka.

Chelsea u Premiershipu grabi prema novom naslovu prvaka i oduzimanju titule građanima, no Hart i društvo još se uvijek ne namjeravaju predati. “Nikad nećemo odustati i znam da nitko od igrača to nije učinio. Vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi.”

“Nemamo previše vremena za vidanje rana; moramo dobiti svaku sljedeću utakmicu i stalno se dokazivati jer smo ove sezone već imali nekoliko posrtaja. Navijači su uz nas i nastavit ćemo se boriti do posljednje minute”, ističe Hart.

Mediji u posljednje vrijeme sve učestalije ‘sele’ trenera Manuela Pellegrinija s Etihada. Odražava li se novinski pritisak i na ekipu? “Kad si u Cityju, takvo što možeš i očekivati. Ta ja sam jedno vrijeme bio proglašavan najgorim golmanom na svijetu, Kompany je bio u istoj ‘kategoriji’ braniča.. Svatko od nas to je doživio, a ponekad se čini kao da će nas ‘zaklati’ ako ove sezone ne osvojimo barem jedan trofej”, prenose engleski mediji.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.