Haškovci donijeli 334 paketa za stare i nemoćne osobe

Haškovci donijeli 334 paketa za stare i nemoćne osobe

Nogometaši najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba iznenadili korisnike Doma za starije osobe Peščenica s kojima su igrali šah, čovječe ne ljuti se...

NK HAŠK 1903

 Povodom Međunarodnog dana starijih i nemoćnih osoba nogometaši NK HAŠK-a posjetili su danas Dom za starije osobe Peščenica.

Delegaciju desetak nogometaša predvodio je predsjednik kluba Vinko Barišić koji je donio 334 paketa, taman koliko navedeni Dom ima korisnika.
“Nevjerojatno su se brojke poklopile, jer u našem klubu je točno 334 djece koji treniraju nogomet. Presretni smo što smo ovdje s vama i vjerujem da je ovo tek početak jednog dugog prijateljstva”, rekao je predsjednik najstarijeg hrvatskog nogometnog kluba, a koji je potom podijelio pakete i na četvrtom katu ustanove, gdje su smještene nepokretne osobe.

Ravnateljica Marija Orlić zahvalila se gostima na darovima. “Sretni smo vidjeti ovakve prizore u našoj ustanovi, susrete generacija. Ovakve interakcije neophodne su za zdravo društvo, uvažavanje jednih i drugih na obostrano zadovoljstvo”,  rekla je Marija.

Nakon prigodnih govora nogometaši su zaigrali prigodne igre sa svojim domaćinima, a na meniju su bili belot, čovječe ne ljuti se i šah.

NK HAŠK 1903

NK HAŠK 1903

 

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.