Henriquez: “U Dinamu mi je odlično, mogao bih se i zadržati”

Henriquez: “U Dinamu mi je odlično, mogao bih se i zadržati”

Angelo Henriquez, igrač Manchester Uniteda na posudbi u Dinamu, izjavio je kako bi u modrom dresu mogao ostati i duže od planiranoga...

foto: www,gnkdinamo.hr

Čelnici Dinama odlučili su Anqelu Henriquezu dati ‘zeleno svjetlo’ za ostanak u modrome dresu i nakon isteka jednogodišnje posudbe iz Manchester Uniteda, a interes za potpisivanjem ugovora sa zagrebačkim klubom iskazao je i čileanski napadač.

“Posudba traje do konca tekuće sezone, a svjestan sam činjenice da Dinamo trenutačno radi na otkupu mog ugovora od Uniteda. To znači da su u klubu zadovoljni sa mnom i mojim igrama, što me čini izuzetno sretnim. U Dinamu i Zagrebu odlično se osjećam kako na terenu, tako i izvan njega te bih volio i dalje ostati ovdje”, izjavio je 20-godišnjak.

U Dinamu se bori za dva (domaća) trofeja, od kojih je jedan praktički ‘osiguran’, a ističe i kako se u Hrvatskoj brzo aklimatizirao.

“Svi su me odlično prihvatili, stekao sam mnogo prijatelja, a Zagreb je krasan grad i osjećam da su navijači zadovoljni sa mnom. To mi je jako bitno”, ističe Henriquez. “Na najboljem smo putu da osvojimo dvostruku krunu, a iduće godine ponovno ćemo participirati u europskim natjecanjima. Ako sve prođe prema planu, trebao bih biti dijelom toga.”

Henriqueza se već sada može bez ustezanja ‘ubaciti’ u skupinu onih igrača koji su vrlo brzo potvrdili status pojačanja – u dosadašnjem je dijelu sezone, u svim natjecanjima, postigao 18 pogodaka i imao zapaženi učinak u ostalim segmentima nogometne igre.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.