Hezonja: “Neka Messi dođe gledati mene!”

Hezonja: “Neka Messi dođe gledati mene!”

Mladi hrvatski košarkaš Mario Hezonja španjolskom je novinaru odgovorio na pitanje je li gledao Lionela Messija. "Neka Messi dođe gledati mene", kazao je.

Mario Hezonja/Foto Saša Trifunovski

Perspektivni hrvatski košarkaš Mario Hezonja oduševljava španjolsku javnost svojim igrama u dresu Barcelone, no nerijetko mu se dogode izjave iz kojih kombinirano pršte samopouzdanje i bahatost.

U svojoj prvoj sezoni u Endesa ligi Hezonja je na parketu bio u 21 utakmici te je u prosjeku dao 5.6 koševa, imao dva skoka i 1.4 asistencije.

No, da ima problema s autoritetom pokazao je i na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu, kad je – kao najmlađi član reprezentacije – javno izražavao svoje nezadovljstvo malom minutažom.

Sada je u razgovoru sa španjolskim novinarom Gonzalom Vazquezom, bilo to u šali ili ne, ponudio vrlo zanimljivu izjavu. “Jesam li gledao Messija? Neka Messi dođe gledati mene”, rekao je Hezonja.

Ogromno samopouzdanje ili još jedna nepromišljeno plasirana bahatost? Kao što to obično i biva, na koncu će presuditi mišljenje javnosti…


Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.