Hezonja predstavljen u Orlandu: “Ovo je drugi svijet, kao da sam na nebu”

Hezonja predstavljen u Orlandu: “Ovo je drugi svijet, kao da sam na nebu”

Hezonja će igrati i ljetnu ligu za Orlando.

Mario Hezonja / Foto: Facebook Orlando Magic

Mario Hezonja u utorak je napustio Barcelonu i uputio se na Floridu. U međuvremenu je potpisao dvogodišnji ugovor s mogućnosti produljenja za još jednu sezonu, a također je bio predstavljen javnosti. Dobio je broj 23, poput najvećeg ikad.

“Ovo je, u pozitivnom smislu, drugi svijet. To je kao biti na nebu. U Europi sam pratio NBA, ali ne toliko koliko sam htio. No, sjajno je moći igrati u ovoj ligi s legendama poput LeBron Jamesa ili Kobe Bryanta.”

Američki novinari primijetili su da mladi Dubrovčanin odiše samopouzdanjem, a Hezonja kaže i kako je oduševljen novima klubom: “Samopouzdanje dolazi od mog oca koji je igrao vaterpolo. On mi ga je usadio. Došao sam u momčad koja je u procesu obnove, gdje će nas biti dosta mladih, ali to je dobro. Vjerujem da smo na visokoj razini. Tijekom ovo malo vremena koliko sam ovdje imam samo lijepe riječi.”

Već u subotu 4. srpnja u Orlandu se igra NBA ljetna liga gdje domaćin nastupa s dvije momčadi: Orlando Magic White i Orlando Magic Blue. Naš reprezentativac igrat će za plave, a u planu je pet utakmica.

vs. Clippers, 4. srpnja, 19:00h
vs. Thunder, 6. srpnja, 21:00h
vs. Grizzlies, 7. srpnja, 19:00h
vs. Pacers, 9. srpnja, 19:00h
utakmica za plasman, 10. srpanj

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.