HNK Rijeka želi Antonija Cassana?

HNK Rijeka želi Antonija Cassana?

Je li na pomolu senzacija ili se radi o još jednoj "patki"? Damir Mišković i Matjaž Kek navodno bi u svojim redovima voljeli što prije vidjeti Antonija Cassana.

Foto: facebook.com/HNK-Rijeka

Odlaskom najboljeg napadačkog eksponenta Matjaža Keka u Leicester, HNK Rijeka primorana je brzo se okrenuti traženju novih rješenja i popunjavanju praznine nastale izbivanjem hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Vezna linija u zimskom je prijelaznom roku pojačana dvojicom mladih snaga – Filipom Bradarićem i Josipom Radoševićem, a sada je na redu i konačno traženje napadačke prinove.

Jedno je vrijeme aktualan bio dolazak nekoga od Južnoamerikanaca koji se nude na tržištu, no – ako je vjerovati krugovima bliskim vrhuški riječkog kluba – predsjednik Damir Mišković ipak priprema nešto drugo – dolazak talijanske legende Antonija Cassana.

Rođeni strijelac trenutačno je bez angažmana, dok na Kantridi gotovo očajnički trebaju zamjenu za Kramarića, premda tek treba vidjeti koliko je taj transfer realan i to nakon što se obave razgovori s igračem. U priču je uključena i talijanska drugoligaška momčad Spezija (čiji je trener također Hrvat Nenad Bjelica), u koju bi Cassano također mogao otići ako za to izrazi veću želju…

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.