HNL: Dinamo predstavio glavnog sponzora i osam novih igrača

HNL: Dinamo predstavio glavnog sponzora i osam novih igrača

Zagrepčani su spremni za ulazak u novu sezonu.

foto: GNK Dinamo

Svečano je bilo danas u Maksimirskoj 128. Naime, na domjenku u prostorijama kluba predstavljen je novi glavni sponzor Dinama, a radi se o Lana Karlovačka tiskara s kojom je potpisan ugovor o generalnom sponzorstvu  koje će se aktivirati početkom sezone.

Modri će klub na prsima Adidas dresa u nadolazećoj sezoni nositi ime glavnog partnera, istaknute vodeće tiskare na ovim područjima.

Izuzetno smo ponosni i zadovoljni što smo dugogodišnju poslovnu suradnju Lana grupe i GNK Dinamo ovim činom podigli na novu razinu. Veseli me što je jedan ozbiljan gospodarski subjekt, koji je od vitalnog značaja za grad Karlovac i regiju, pronašao svoj interes u suradnji s našim klubom te im se i ovim putem zahvaljujem na povjerenju”, kazao je predsjednik uprave Dinama, Igor Kodžoman.

Dinamo je uz predstavljanjE glavnog sponzora, publici predstavio osam novih igrača koji će se priključiti ekipi na početku priprema. Sljedeće sezone dres Dinama nosit će Damian Kadzior, Emir Dilaver, Luka Menalo, Mislav Oršić te povratnici u Modri dres Ivan Šunjić, Bojan Knežević, Mario Šitum i Adrian Šemper.

Službena promocija završena je zajedničkim fotografiranjem i rezanjem slavljeničke torte u obliku dresa s grbom Dinama i logotipom Lana grupe.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.