HNL: Hajduk dobio novog predsjednika, Rijeka generalnog direktora

HNL: Hajduk dobio novog predsjednika, Rijeka generalnog direktora

Jačaju se upravljačke strukture u oba kluba.

Foto: Twitter.com / HNK Hajduk Split

U stanci pred početak nove HT Prve lige, Hajduk i Rijeka osnažili su redove u upravnim strukturama kluba. Na današnjim konferencijama za medije predstavljen je novi predsjednik Hajduka te novi generalni direktor Rijeke. Nakon smijenjenog Kosa nekoliko mjeseci predsjednička stolica na Poljudu bila je upražnjena, ali od današnjeg dana i ona je dobila novog vlasnika.

Novi predsjednik Hajduka je Jasmin Huljaj, koji je 20 godina radio u farmaceutskoj tvrtki, a po struci je magistar farmacije. Na današnjem predstavljanju pustio je u suzu te je naglašavao kako mu je čast biti dio hajdučke obitelji.

“Pozicija predsjednika Uprave HNK Hajduk je izuzetna čast, ne samo zato što sam dijete Splita, nego jer se radi o jednoj od najvažnijih funkcija u državi. Jedan od prvih sastanaka koje ću odraditi je onaj s trenerom prve momčadi i sportskim direktorom. Naš cilj je biti najbolji, ne prosječan. Želimo imati najbolje igrače, ja sam natjecatelj, želim biti pobjednik te uspjeh mjeriti po rezultatima prve momčadi. Teško je davati obećanja prvog dana, ali moramo uvijek težiti vrhunskom rezultatom”, između ostalog je istaknuo novi predsjednik Uprave.

U Rijeci je također došlo do promjena. Luka Ivačić na mjestu generalnog direktora naslijedio je Vladu Čohara, koji je do sada obavljao ovu dužnost.

“Prije nego što preuzmem ovu zahtjevnu dužnost htio bih se osobno zahvaliti Vladi na timskom radu, trudu i zalaganju koje je uložio kako bi pomogao da HNK Rijeka dođe do statusa i razine na kojem je danas. Budući da smo cijelo vrijeme usko surađivali, znam da ću s jednakim entuzijazmom nastaviti tamo gdje je Vlado stao jer nam je cilj uvijek isti – HNK Rijeka ispred svega kao uređen i uspješan nogometni klub i radni kolektiv. Isto tako ne sumnjam da ćemo svi skupa raditi kao i do sada te da mi podrška svih kolega neće izostati. Zahvaljujem vlasnicima i upravi Kluba na ukazanom povjerenju koje ću svakodnevno opravdavati svojim radom”, rekao je Luka Ivančić.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.