HNL: Mladi hrvatski reprezentativac pojačao redove škotskog velikana

HNL: Mladi hrvatski reprezentativac pojačao redove škotskog velikana

U Koprivnici zadovoljno trljaju rukama.

Foto: Nikola Katić / Facebook

Slaven Belupo ostvario je još jedan unosni transfer. Nakon što su se iz Belupa u prethodnim sezonama prodali Jajalo, Bubnjić, a u zimi je otišao i Bistrović u veliki CSKA iz Moskve, sada je stiglo vrijeme da se unovči i mladi hrvatski reprezentativac Nikola Katić.

Nikola Katić je potpisao četverogodišnji ugovor s Glasgow Rangersima, a bit će, nakon Dade Prše, Nikice Jelavića i Nike Kranjčara, četvrti Hrvat koji će braniti boje Rangersa, a trener će mu biti nogometna ikona Steven Gerrard.

“U jednu ruku nam je krivo i žao što gubimo kvalitetnog igrača i kvalitetnog čovjeka kao što je naš Nikola, a u drugu smo ponosni što smo ostvarili još jedan veliki transfer koji će zasigurno odjeknuti u javnosti. Ovo je velika reklama, ne samo za naš klub nego i za našu Koprivnicu. Nadam se da će Nikola poslužiti kao primjer svim mladim igračima našeg kluba da se uz svakodnevni rad, trud i odricanje mogu postići velike stvari”, rekao nam je direktor kluba Zvonimir Šimunović za službene stranice koprivničkog kluba.

Nikola je u Koprivnicu stigao iz opuzenskog Neretvanca, a u dresu Farmaceuta upisao je ukupno 69 službenih nastupa. Za prvu momčad debitirao je 21. travnja 2016. godine na gostovanju kod Osijeka, a od onda je za Farmaceute postigao tri pogotka te upisao četiri asistencije.

Foto: Glasgow Rangers / Facebook

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.