HNL: Mladi igrač Slaven Belupa potpisao za ruskog velikana

HNL: Mladi igrač Slaven Belupa potpisao za ruskog velikana

Jedan od najdarovitijih mladih igrača Slavena Belupa postao je novi igrač najpoznatijeg ruskog kluba CSKA iz Moksve

foto: pfc-cska.com

Jedan od najdarovitijih mladih igrača Slavena Belupa postao je novi igrač najpoznatijeg ruskog kluba CSKA Moksve. Potpisao je ugovor na četiri i pol godine.

Kristijan Bistrović je u Slavenu Belupu od svoje 10-te godine, prošao je sve selekcije u klupskoj školi nogometa i vrlo brzo zbog svoje darovitosti postao standardni igrač prve momčadi za koju je odigrao 14 utakmica na mjestu veznog igrača.

Kao što je poznato CSKA je njegove igre pratio na niz utakmica i odlučio ga je dovesti u svoju sredinu. CSKAje najpoznatiji ruski klub, sudionik prošlogodišnje Lige prvaka, bio je 13 puta prvak Rusije, 12 puta osvajač ruskog Kupa i 6 puta osvajač Super kupa Rusije. CSKA je ujedno i pobjednik Kupa UEFA (2004/2005. godina). Slaven Belupo je s CSKA 2008. godine igrao u Kupu UEFA dvije utakmice u kojima se sjajno nosio, iako je u Koprivnici izgubio 1:2, a u Moskvi 1:0. U ruskom klubu duboki trag ostavio je i proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić.

Kristijan Bistrović se nakon potpisa ugovora odmah priključio priprema CSKA u Španjolskoj, a Slaven Belupo mu se zahvaljuje na svemu što je dao za klub i želi mu mnogo uspjeha u novoj sredini kao i u nastavku igračke karijere.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.