HNL: Ohandza odbija produžiti ugovor, Hajduk mu nudi 200 000 eura godišnje!

HNL: Ohandza odbija produžiti ugovor, Hajduk mu nudi 200 000 eura godišnje!

Hoće li Splićani ostati bez svog najboljeg igrača?

foto: http://sd.live.sistemi.hr

Franck Ohandza zasigurno je najubojitiji napadač Hajduka, a to je i dokazao fenomenalnim pogotkom u nedjelju, kojim je srušio Dinamo na Maksimiru. Međutim, po pitanju novčanih primanja nalazi se na četvrtom mjestu iza Futacsa, Almeide i Saida.

Ohandzu ugovor s klubom veže do ljeta i u Hajduku su svjesni da moraju brzo reagirati ne bi li Kamerunac ostao na Poljudu. Ugovor je ponuđen, ali zasada i odbijen.

“U pregovorima smo sa svim igračima kojima ističu ugovori, a Ohandza je jedan od njih. Ponudili smo mu znatno bolji ugovor i nadam se da ćemo uspjeti pronaći zajednički jezik, iako još odgovor nismo dobili“, izjavio je klupski predsjednik Ivan Kos.

Detalji ugovora, dakako, nisu poznati, ali poznato je da je prošle godine Kamerunac dobio produljenje ugovora u iznosu od 120 000 eura. Ipak, prema pisanju Goala, Franckovi zastupnici Oliver Konig i Marijan Šišić trebali bi se u narednih nekoliko dana naći te pokušati postići dogovor. Navodno bi novi ugovor trebao biti iznosa 200 000 eura godišnje, a hoće li do dogovora doći saznat ćemo vrlo brzo.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.