HNL: Ohandza želi napustiti klub, ponuda iz Kine vrijedi do srijede!

HNL: Ohandza želi napustiti klub, ponuda iz Kine vrijedi do srijede!

Hoće li Splićani pustiti svog najboljeg napadača?

foto: http://sd.live.sistemi.hr

Franck Ohandza naš je najjači adut za osvajanje Kupa i to je jedan od glavnih razloga zbog kojeg ga ne želimo prodati“, izjavili su čelnici Hajduka nakon dobivenih ponuda Kineza za Zolju.

Međutim, Kinezi su uporni, a uporan je i Ohandza, koji pod svaku cijenu želi otići iz kluba. To se najbolje vidjelo i u utakmici protiv Slaven Belupa, u kojoj je napadač Bilih igrao ispod uobičajene razine te u konačnici udario protivničkog igrača bez lopte i dobio crveni karton.

Već jako dugo ova saga oko Ohandzinog ostanka ili odlaska iz kluba, a iako Kamerunac ponavlja da mu je u Hajduku lijepo, njegov menadžer Oliver Koenig stalno vrši pritisak da ga sportski direktor Marijo Branco pusti iz kluba.

Kinezi su već ponudili 100 000 eura mjesečne plaće za ugovor na dvije godine, a odšteta bi iznosila 1,2 milijuna eura, od čega bi 30 posto prema ranijem ugovoru pripao Kameruncu. No, previše bi toga Splićani riskirali njegovim odlaskom, jer bi bez njega ostali jedino na Saidu i nekolicini neiskusnih mladića, dok se ne bi oporavili Almeida i Futacs.

Prema tome, očekuje nas nekoliko uzbudljivih dana, jer prijelazni rok u Kini traje do srijede, 28. veljače.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.