HNL: Osam igrača napustilo je Slaven Belupo

HNL: Osam igrača napustilo je Slaven Belupo

Koprivničanci su krenuli s pripremama bez osam dosadašnjih igrača.

https://www.facebook.com/Nogometni-Klub-Slaven-Belupo

U ponedjeljak su Koprivničanci započeli s pripremama za predstojeću sezonu. Trener Farmaceuta Tomislav Ivković napravio je prozivku te su odmah krenuli s treninzima. Stručni stožer pojačao je dosadašnji kapetan Slaven Belupa, Vedran Purić, koji je završio nogometnu karijeru u 32. godini.

Iz kluba je zasad otišlo osam igrača. Nikola Katić i Mirko Ivanovski ostvarili su dobre transfere u Rangers i Hajduk, dok su još iz kluba otišli Pero Pejić, Mihael Rebernik, Benjamin Tatar, David Arap, Selim Bouadla i Josip Brezovec.

“Otišlo je dosta igrača, došlo je nekoliko novih, a najvjerojatnije će doći još jedan ili dva. Valja istaknuti da smo ostvarili povijesni transfer Nikole Katića. Danas na prozivci bilo mi je veliko zadovoljstvo da su došli ljudi iz Uprave kluba, da su bili jasni i glasni što se tiče načina funkcioniranja kluba, koja su razmišljanja, koje su ideje. Sa zadovoljstvom sam ih čuo i prihvatio jer sam i ja bio jedan, ajmo reći, od pokretača da dođe do toga, zato mi je drago da smo svi na istoj liniji”, objasnio je Ivković.

Klubu su za sad vjernost potpisali dva igrača, Marko Karamarko i Francuz Rodrigue Bongongui.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.