HNL: Rijeka potpisala slavnog Bugara

HNL: Rijeka potpisala slavnog Bugara

Na Rujevici još nisu kompletirali igrački kadar.

foto: nk-rijeka.hr

Na Rujevici je još uvijek prometno. Prvenstvo počinje ovog vikenda, a trener Matjaž Kek još uvijek nema posloženi igrački kadar.

Brojni odlasci u riječkim redovima prisili su njihovu upravu na dovođenje novih igrača. Nakon Capana, Escovala, Čolaka i Raspopovića, danas je ugovor za Rijeku i potpisao Valerij Bojinov koji je odradio nekoliko pripremnih utakmica i treninga s momčadi Matjaža Keka. Potpisao je šestomjesečni ugovor s mogućnošću produljenja na dvije godine.

Bojinov je u karijeri nosio dresove nekoliko velikana poput Manchester Cityja, Juventusa, Fiorentine i lisabonskog Sportinga. Kad mu je karijera krenula nizbrdo promijenio je puno klubova, ali nigdje nije ostavio upečatljiv trag. Igrao je i u Ternani, Lecceu, Hellas Veroni, Vicenzi, Levskom iz Sofije, Partizanu, kineskoj Hakki, a posljednji klub prije dolaska na Rujevici bio mu je švicarski Laussane.

“Hvala Rijeci što mi je pružila ruku i dala priliku da uživam u nogometu. Hvala predsjedniku Miškoviću i svima u klubu, te treneru Keku. Hvala svima, presretan sam i jako sam zadovoljan. Ostavit ću srce na terenu i da ove godine osvojimo barem jednu titulu. Neka to bude barem Kup s obzirom na to da će prvenstvo biti veliki izazov. Ipak je ovo Rijeka i moramo se boriti do kraja u svakoj utakmici i napraviti sve da osvojimo barem jednu titulu”, ustvrdio je Bojinov.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.