Gavranović: “U Dinamu su me lijepo primili”

Gavranović: “U Dinamu su me lijepo primili”

Tek je nekoliko dana u zagrebačkom klubu, ali je odlično prihvaćen od svojih suigrača.

foto: gnkdinamo.hr

Tek je nekoliko dana u zagrebačkom klubu, ali je odlično prihvaćen od svojih suigrača. Već na prvim treninzima su njegovi suigrači mogli vidjeti o kakvom se napadaču radi.

Švicarski reprezentativac Mario Gavranović je prenio svoja prva iskustva za Dinamovu službenu stranicu, a mi vam prenosimo kratak razgovor.

“Jako sam zadovoljan, svi su me lijepo primili u Dinamu. Sretan sam što sam ovdje i što smo počeli s pripremama. Radujem se svakom treningu . Kliknuo sam sa Soudanijem. Igrač je s puno kvaliteta, igramo skupa u napadu i važno je da se počnemo odmah što bolje upoznavati. Pričam više jezika pa s njim mogu pričati i na francuskom, isto kao i s Tongom. Vidjet ćemo kako će izgledati napad Dinama na pripremama i na proljeće, trener ima dovoljno vremena uigrati više opcija. Svaki igrač treba se dokazati, a na meni je da dajem maksimum na svakom treningu”, kazao Švicarac za službenu stranicu Dinama i za kraj zaključio.

“Počele su pripreme, bit će sigurno teško, ali i taj period moramo proći. Sve će nam se uloženo vratiti kad krenu utakmice. Ne bih radio usporedbe s Rijekom. Imao sam tamo lijepe trenutke, uvijek ću to nositi sa sobom, ali gledam samo prema naprijed.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.