I HNS podržao oboljele od ALS-a: Pogledajte kako je Davor Šuker odgovorio na Platinijev izazov

I HNS podržao oboljele od ALS-a: Pogledajte kako je Davor Šuker odgovorio na Platinijev izazov

"Nogomet je momčadski sport" - u tom je duhu Hrvatski nogometni savez odgovorio predsjedniku Uefe Michelu Platiniju koji je za ALS izazov nominirao predsjednika HNS-a Davora Šukera

HNS-ov 'Ice Bucket Challenge'/foto: YouTube

Hrvatski nogometni savez i hrvatski reprezentativci uvijek se rado odazivaju različitim humanitarnim akcijama, pa se tako predsjednik Šuker s djelatnicima HNS-a danas pridružio osvješćivanju o ALS-u i pomoći oboljelima.

Amiotrofična lateralna skleroza (ALS) neurološka je i smrtonosna bolest koja ima brz, progresivan tijek. Izazov polijevanja s hladnom vodom učinio je proteklih tjedana mnogo za osvješćivanje javnosti o ovoj bolesti, a udruge diljem svijeta koje pomažu oboljelima dobile su značajan i do sada nezabilježen financijski impuls.

Predsjednik Uefe Michel Platini nominirao je predsjednika HNS-a Davora Šukera koji je danas prihvatio taj izazov te uz još četiri djelatnika HNS-a poručio:

– Zahvaljujem se prijatelju Michelu Platiniju, predsjedniku Uefe, što nas je nominirao. Hrvatski nogometni savez uvijek će se odazivati humanitarnim akcijama.

Koga je predsjednik HNS-a nominirao za izazov i pozvao na donaciju, pogledajte u videu.

Predsjedniku Šukeru pridružili su se tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak, team managerica A reprezentacije Iva Olivari, pravni savjetnik Matija Puhak i glasnogovornik Tomislav Pacak.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.