HNS i Uvijek vjerni potpisali trogodišnji ugovor

HNS i Uvijek vjerni potpisali trogodišnji ugovor

Hrvatski nogometni savez i Klub navijača Uvijek vjerni su potpisali trogodišnji ugovor čime su i navijači 'vezani ugovorom'.

Foto: hns-cff.hr

Povodom potpisivanja trogodišnjeg ugovora između Kluba navijača Uvijek vjerni i Hrvatskog nogometnog saveza održana je press konferencija za medije na kojoj je prvi riječ dobio predsjednik HNS-a Davor Šuker.

“Drago mi je što nastavljamo zajedno jer se nogomet igra za navijače, koji trebaju bodriti i pratiti svoje momčadi. Najbolja smo navijačka skupina bili još 1998. godine i nadam se da ćemo to ponovno biti, unatoč problemima. Učinit ćemo sve kako bismo 2016. godine opet bili u Francuskoj, a policiju i sve nadležne organe pozivamo u borbu protiv problema.”

Tomislav Milais, predsjednik KN Uvijek vjerni je pozvao na zajedništvo navijača naglasivši kako je većina podružnica uvijek uz nogometnu reprezentaciju: “Mi smo ponosni na demokratski ustroj. Žao nam je zbog svega što se događa u zadnje vrijeme jer je naš cilj zajedništvo. Želimo pozitivno nastupati s obzirom da je hrvatska reprezentacija opće dobro svih nas, a Uvijek vjerni nikada nisu birali izbornike. Pravi navijači nikada neće biti za bojkot.”

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.