HNS potvrdio susret protiv Malija, Niko Kovač: To će biti dobar test za Kamerun

HNS potvrdio susret protiv Malija, Niko Kovač: To će biti dobar test za Kamerun

- Zadovoljan sam zbog postignutog dogovora s Malijem jer se radi o profilu protivnika kakav smo priželjkivali, rekao je Kovač

Getty Images

Hrvatska će 31. svibnja odmjeriti snage s reprezentacijom Malija nakon čega će 3. lipnja otputovati u svoj kamp u Brazilu. Prijateljski ogled s Malijem bit će odigran u Hrvatskoj, a mjesto odigravanja bit će naknadno potvrđeno.

– Zadovoljan sam zbog postignutog dogovora s Malijem jer se radi o profilu protivnika kakav smo priželjkivali. Mali je dvije godine zaredom osvajao treće mjesto na Kupu nacija, radi se o snažnoj ekipi koja će nam biti dobra priprema za Kamerun, izjavio je izbornik Niko Kovač za službenu stranicu Hrvatskog nogometnog saveza.

Ovim dogovorom kompletiran je raspored prijateljskih utakmica hrvatske reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva. Hrvatska će 5. ožujka gostovati u St. Gallenu kod Švicarske, a 6. lipnja odigrat će prijateljsku utakmicu s Australijom u Brazilu.

– Drago mi je što sada imamo potvrđene sve utakmice jer možemo do kraja definirati svaki detalj priprema, izjavio je izbornik Kovač.

Obavještavamo Vas da portal hrvatskareprezentacija.hr zbog tehničkih poteškoća privremeno prestaje sa radom.