HNS proslavio 102 rođendan, Davor Šuker izmjenio dresove s predsjednicom Brazila

HNS proslavio 102 rođendan, Davor Šuker izmjenio dresove s predsjednicom Brazila

U poluvremenu utakmice s Brazilom Šuker je izmijenio je dresove s predsjednicom Brazila, Dilmom Rousseff, i predsjednikom Brazilskog nogometnog saveza Joséom Mariom Marinom

Davor Šuker s Dilmom Rousseff i Joséom Mariom Marinom/Getty Images

Hrvatski nogometni savez proslavio je petak 13. lipnja, svoj 102. rođendan, a ovaj će biti zapamćen jer su diljem svijeta hrvatski dres, hrvatska zastava i grb HNS-a bili na svim svjetskim naslovnicama i u televizijskim emisijama.

Pred milijardama ljudi, Hrvatska je pružila izvrsnu igru protiv Brazila i tako na dojmljiv način predstavila hrvatski nogomet, ali i hrvatsku državu.

U poluvremenu utakmice, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, izmijenio je dresove s predsjednicom Brazila, Dilmom Rousseff, i predsjednikom Brazilskog nogometnog saveza Joséom Mariom Marinom.

Na otvaranju SP-a u Sao Paulu hrvatskoj reprezentaciji je podršku došao dati i premijer Republike Hrvatske, g. Zoran Milanović, koji je s predsjednicom Rousseff odradio i bilateralne razgovore.

Jedan od najvećih događaja godine posjetio je, uz nekoliko čelnika država, i glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon, a utakmicu je, naravno, gledao i predsjednik Fife Sepp Blatter.

 

 

Pratite nas i na Facebooku!
Logiraj se na Facebook.